Известие

Collapse
No announcement yet.

Трябва ми спешно схема на шасито и двигателя 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Трябва ми спешно схема на шасито и двигателя 147

Трябва ми спешно схема на шасито и двигателя на JTD 147-цата. Някои ако може да ми каже саит от където да я погледна............ мерси предваритено!
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

какво се има предвид под схема ?

кое къде е или принципна схема ?
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

ами по-конкретно ми трябва схема къде се залавят лапите, които държат двигателя за шасито и разрез на двигателя на тези места.
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

имаш превид тампоните на мотора и каде е хванат за купето или друго
        Volvo S80 2.0 T5 180hp
        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

благодаря много, мисля че ще свърши работа.
          да знаете от какъв материал е направен двигателя - чугун, алуминий? става въпрос за 1,9 JTD

Comment

Бе извинявай за въпроса ма ти нормална женска работа нямаш ли си

Comment

Имам си, обаче искам да се возя в нормална и даже готина кола

Comment

незнам, ако не си в бранша мене лично мойта 156-ца ме плашеше на тема ремонти , остави тая работа на професионалистите , майтап де , щом те влече

Comment

Блока на двигателя не е от алуминий, ако си прочела някъде,че алуминиевите са по добри, това не е така

П.П. Колега, просто ТЯ си говори на женски еЗик, който е малко трудно да го раЗберем

Comment

Определено не мисля че да е от алуминий е по-добре и се радвам че не е така. Мерси
                    П.С. аз просто помагам на майстора като му издирвам разни схеми и т.н., не че сама правя ремонтите хаха не съм чак толкова crazy

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                      Мъжко момиче
                      Alfa156 Against All

Comment

я наи добре питаи маистора какво му трябва
                        и да ти го намерим схеми има и цели програми за тези коли каде как колко защо с толкова се стяга и т.н.т.

а ако си любителка ела на срещата следващата неделя и ще ти обяснимб каквото те интересува
                        Volvo S80 2.0 T5 180hp
                        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от slav40
                          Първоначално публикувано от EvgeniiM
                          Мъжко момиче
                          Не се ебавай,ела да видиш Олга-състезателката да ти скрие топките по ремонт и на тебе ,и на половината тук!!! Говоря сериозно!!
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

При първа възможност ще дойда на срещата. За сега майстора има необходимата информация, благодаря на всички.

Comment

Working...
                            X